Business Report: Depozitul bancar sau cum sa obtii un randament consistent cu risc minim; A trecut vremea cresterilor de 60% in HR; Mini MPV de la Ford, construit la Craiova; 1.120 CP pentru cel mai puternic Porsche din lume, iar Google introduce comenzile vocale avansate pentru iPhone

O afacere la inaltime a lui Warren Buffet cu activitate in Romania. Una dintre afacerile miliardarului Warren Buffet are in acoperire si Romania. Avand in vedere potentialul sau financiar, concurentii de pe piata locala nu puteau sa fie decat doua companii detinute de Ion Tiriac si Dinu Patriciu. Domeniul in chestiune este cel al avioanelor private. Compania lui Warren Buffet este NetJets, iar activitatea sa in Romania este realizata prin NetJets Europe (cu sediul central in Londra), care l-a ales in urma cu un an si jumatate drept reprezentant oficial in Romania pe omul de afaceri Mike Costache, cunoscut pentru activitatea sa de la Auto Italia.

Concurentii de aici sunt Tiriac Air (proprietarul este evident) si Eurojet, care a fost in grupul Rompetrol; ca tot am mentionat grupul, si in acest caz proprietarul este deja evident, scrie Capital. Depozitul bancar sau cum sa obtii un randament consistent cu risc minim. Cine are acum cash si cauta un plasament care sa ii asigure un randament consistent - chiar in termeni reali- poate gasi cu usurinta alternative la bancile comerciale.

Cuvinte cheie: scrie, euro, romania