Business Report: Seful de la Bechtel nu stie cand va fi terminata autostrada; Head-hunterii pot castiga peste 10.000 € pe luna; Romanii sunt campioni europeni la munca nedeclarata; Aflati cat puteti imprumuta dupa noul regulament al creditelor; Ford B-Max va fi construit din 2010 la Craiova; 60 de milioane de euro pentru vacantele romanilor

Mike Mix, Bechtel: „Intrebarea cand va fi terminata autostrada este buna“ Seful proiectului nu stie nici cand va fi terminata autostrada Transilvania si nici cat va costa aceasta. Deocamdata nu ni s-a furnizat integral tot terenul si accesul pe acesta. Sarcina mea este sa iau cei 52 de kilometri (tronsonul 2B, Campia Turzii-Gilau - n. red. ) si sa fac o autostrada. Deocamdata doar 84% din teren a fost achizitionat. Veti spune, aveti suficient teren pe care puteti lucra, dar situatia seamana cu foile unei cepe, scrie Cotidianul.

Bancile refuza creditele si pentru brokerii de specialitate Brokerii de specialitate au inregistrat scaderi semnificative ale gradului de aprobare a dosarelor de credite. In octombrie, catorva intermediari nu li s-a aprobat nici un dosar, afirma Cotidianul. Aproximativ 60 de milioane de euro. La atat sunt evaluate vanzarile de pachete de sarbatori ale agentiilor de turism in 2008. Aceasta suma marcheaza o crestere cu 20% raportat la anul 2007, in ciuda faptului ca, in actualul context de criza, aproape toti operatorii europeni au inregistrat scaderi ale vanzarilor. Majoritatea vacantelor luate prin agentie vizeaza sejururi in afara granitelor, afirma Cotidianul.

Cuvinte cheie: 000, euro, ford