KFC aduce 12.000 de clienti in Liberty Center

O data cu deschiderea noului centru comercial din Bucuresti, lantul de restaurante KFC isi continua extinderea. In primele doua saptamani de la deschidere, peste 12. 000 de clienti au cumparat produse la restaurantul KFC din Liberty Center. Cu o investitie de aproximativ 300. 000 de euro a fost inaugurat al 31 lea restaurant KFC din tara si al 12 lea din Bucuresti. Pana la sfarsitul anului, va fi deschisa prima locatie KFC in Republica Moldova in centrul comercial MollDova.

Si cum sfarsitul anului este aproape, KFC isi rasplateste clientii cu doua noi produse intrate in portofoliul brandului, acestea fiind disponibile pana la finalul lui ianuarie: Twister Magic cu fasii de gogosari murati si Bucket-ul Festin, un meniu recomandat pentru 4-5 persoane, foarte portivit pentru familii sau grupuri de prieteni. Restaurantele KFC sunt prezente pe piata din Romania inca din 1996 cand s-a deschis pentru prima data un restaurant pe locul cunoscutului magazin Leonida. Planurile de dezvoltare KFC au in vedere continua extindere a retelei si intrarea in orasele unde nu sint inca prezenti .

i cum sfarsitul anului este aproape, KFC isi rasplateste clientii cu doua noi produse intrate in portofoliul brandului, acestea fiind disponibile pana la finalul lui ianuarie: Twister Magic cu fasii de gogosari murati si Bucket-ul Festin, un meniu recomandat pentru 4-5 persoane, foarte portivit pentru familii sau grupuri de prieteni. Restaurantele KFC sunt prezente pe piata din Romania inca din 1996 cand s-a deschis pentru prima data un restaurant pe locul cunoscutului magazin Leonida. Planurile de dezvoltare KFC au in vedere continua extindere a retelei si intrarea in orasele unde nu sint inca prezenti .