Inaugurarea celui mai mare outlet din Romania, amanata

Dezvoltatorul belgian Liebrecht & wooD a amanat pentru 5 decembrie deschiderea primului centru de tip outlet din Romania, Fashion House Outlet Centre, inaugurarea fiind programata initial pentru 26 noiembrie, a anuntat, marti, compania. Centrul face parte din proiectul West Park, amplasat in zona kilometrului 13 al autostrazii Bucuresti - Pitesti, si a necesitat o investitie de 65 de milioane de euro, transmite. Fashion House Outlet va avea 140 de magazine, o zona de restaurante, spatiu de relaxare, loc de joaca pentru copii, precum si o parcare cu 2. 700 de locuri. Suprafata de inchiriere a complexului este de 20. 478 metri patrati, reprezentand mai mult de 30% din aria West Park.

Dezvoltatorul se asteapta la 1,5- 2 milioane de vizitatori in primul an de functionare, urmand ca numarul acestora sa creasca in urmatorii ani pana la 3-4 milioane de potentiali cumparatori. Compania Liebrecht & wooD a intrat pe piata din Romania in 2000, fiind implicata in segmentul de retail si cel al cladirilor de birouri. Compania a dezvoltat complexul Militari Shopping Centre, vandut in anul 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited. La inceputul anului trecut, dezvoltatorul a vandut complexul de birouri Victoria Park fondului austriac de investitii Immoeast, pentru 60 milioane euro.

ezvoltatorul se asteapta la 1,5- 2 milioane de vizitatori in primul an de functionare, urmand ca numarul acestora sa creasca in urmatorii ani pana la 3-4 milioane de potentiali cumparatori. Compania Liebrecht & wooD a intrat pe piata din Romania in 2000, fiind implicata in segmentul de retail si cel al cladirilor de birouri. Compania a dezvoltat complexul Militari Shopping Centre, vandut in anul 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited. La inceputul anului trecut, dezvoltatorul a vandut complexul de birouri Victoria Park fondului austriac de investitii Immoeast, pentru 60 milioane euro.

Cuvinte cheie: milioane, outlet, amp