Grup de lucru pentru buna functionare a sistemului bancar

Executivul a decis, miercuri, constituirea unui grup de lucru format din reprezentanti ai Guvernului, ai mediului bancar si ai Bancii Nationale a Romaniei care are drept scop luarea unor masuri pentru buna functionare a sistemului bancar, potrivit AGERPRES. Potrivit unui comunicat al Executivului, grupul de lucru va pune la punct un Master Plan care va cuprinde masuri privind functionarea cat mai buna a sistemului bancar, in contextul programului de masuri de crestere economica si locuri de munca.

"Mandatul acestui grup de lucru este de a identifica solutiile optime, in cadrul actualei situatii de criza economica mondiala, pentru deblocarea sistemului bancar, pentru gasirea de solutii potrivite pentru gasirea de lichiditati la nivelul sistemului bancar", a declarat primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu.

Mandatul acestui grup de lucru este de a identifica solutiile optime, in cadrul actualei situatii de criza economica mondiala, pentru deblocarea sistemului bancar, pentru gasirea de solutii potrivite pentru gasirea de lichiditati la nivelul sistemului bancar", a declarat primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu.