Combinatul Kremikovtzi ar putea fi inchis

Cel mai mare combinat din Bulgaria, Kremikovtzi, ar putea fi inchis pana la sfarsitul lunii noiembrie daca nu este gasit un nou investitor, a anuntat conducerea companiei, citata de AGERPRES. Viitorul fabricii de otel va fi clarificat pana la sfarsitul acestei saptamani, potrivit reprezentantilor institutiei, care au explicat ca au fost demarate negocieri cu potentiali investitori. Criza cu care se confrunta in prezent Kremikovtzi a inceput in urma cu doua saptamani, cand compania ucraineana Vorskla Steel a oprit furnizarea materiilor prime catre combinatul bulgar.

Vorskla Steel a anuntat recent ca va rezilia contractul cu Kremikovtzi deoarece sindicatele ii manipuleaza pe muncitori sa continue greva. Saptamana trecuta, Ministerul Economiei din Bulgaria a anuntat ca firma Smart Group, care detine producatorul bulgar de otel ProMet, este interesata in achizitionarea combinatului Kremikovtzi.

orskla Steel a anuntat recent ca va rezilia contractul cu Kremikovtzi deoarece sindicatele ii manipuleaza pe muncitori sa continue greva. Saptamana trecuta, Ministerul Economiei din Bulgaria a anuntat ca firma Smart Group, care detine producatorul bulgar de otel ProMet, este interesata in achizitionarea combinatului Kremikovtzi.