Clientii BCR pot folosi bancomatele Erste Grup din sapte tari

Posesorii de carduri de debit BCR vor putea retrage numerar, din luna noiembrie, de la bancomatele Erste Grup din Austria, Croatia, Cehia, Ungaria, Serbia, Slovacia si Ucraina, platind doar comisionul de retragere de numerar, de 0,2%, minim 0,2 lei, aplicat si la bancomatele din Romania ale bancii. "Clientii BCR incep sa se bucure de avantajul de a fi client Erste Grup. In momentul de fata sunt peste 6.

000 de ATM-uri in opt tari de la care posesorii de carduri BCR pot retrage numerar fara sa mai plateasca alte comisoane interbancare si internationale", a declarat, intr-un comunicat, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul Bancii Comerciale Romane (BCR), Igor Zganjer, preluat de. Comisionul de retragere de numerar in strainatate era, pana in luna noiembrie, de 1,75%, respectiv minim cinci dolari, echivalent in lei. Serviciul este valabil pentru toate cardurile de debit BCR atasate unui cont curent in lei.

BCR, membra a Grupului Erste, are active de peste 17,5 miliarde euro, detinand o retea de 620 de unitati retail, pentru populatie si microintreprinderi, deschise in majoritatea oraselor cu peste 10. 000 de locuitori. Institutia de credit emite 23 de tipuri de carduri de credit si de debit, avand o peste 1. 600 de bancomate si circa 14. 000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.

Cuvinte cheie: bcr, carduri, numerar