Business Report: Project managerii care refuzau 3.000 euro/luna acum accepta 1.000 euro; Salariile cresc cu maxim 10% anul viitor, si doar pentru angajatii performanti; Primul telefon pre-4G se pregateste de debut; Topul gadgeturilor pe 2008, iar Nissan GT-R a castigat premiul pentru cea mai avansata tehnologie

Preturile la imobilele din Bucuresti au scazut cu pana la 25%. Preturile au scazut considerabil pe segmentul imobilelor noi cu destinatie rezidentiala sau office, cat si la terenuri, conform reprezentantilor companiei de consultanta imobiliara EuroMetropola. Astfel, in ultima perioada s-a putut inregistra o scadere de 15-25% a preturilor pe aceste segmente in Capitala. "De cand lipsa de lichiditati este acceptata oficial atat de dezvoltatori, cat si de cumparatori, preturile au scazut considerabil si pe segmentul imobilelor noi cu destinatie rezidentiala sau office.

Nici preturile terenurilor nu raman insensibile la criza mondiala sau la reticenta cumparatorilor, scaderi importante fiind inregistrate in special in zona de nord", au precizat reprezentantii EuroMetropola, citati de Capital. Firmele de HR: Project managerii care refuzau 3. 000 euro/luna acum accepta 1. 000 euro. Numarul de CV-uri pe care le primesc recruiterii s-a triplat. Acestea vin mai ales din real estate si banci.

Cuvinte cheie: scrie, romania, anul