Raiffeisen Bank ofera 30.000 euro pentru burse de studiu

11 tineri au fost selectionati, din cei 337 de studenti sau proaspat absolventi care au aplicat pentru Bursa Raiffeisen, programul de burse de studiu acordate in 2008, in valoare de 30.000 euro, conform AGERPRES.Este al cincilea an consecutiv in care banca acorda burse tinerilor care isi finalizeaza studiile la universitati de prestigiu din strainatate. Dupa incheierea studiilor, Raiffeisen Bank faciliteaza angajarea bursierilor pe un loc de munca in banca, in Bucuresti sau intr-o alta locatie din tara, conform optiunilor exprimate de tineri si a necesitatilor organizatiei.

Raiffeisen Bank are deja o traditie in a fi o scoala de management pentru tineri, deruland de mai multi ani o serie de programe destinate studentilor sau absolventilor - Raiffeisen Trainee, Bursa Raiffeisen, SME Raiffeisen School sau stagii de practica. Prin aceste programe, banca isi asuma responsabilitatea fata de tanara generatie, investind in educatia acesteia. Raiffeisen Bank are aproximativ 2,1 milioane de clienti de retail (dintre care 120.000 IMM-uri) si peste 4.400 corporatii mari si medii.

aiffeisen Bank are deja o traditie in a fi o scoala de management pentru tineri, deruland de mai multi ani o serie de programe destinate studentilor sau absolventilor - Raiffeisen Trainee, Bursa Raiffeisen, SME Raiffeisen School sau stagii de practica. Prin aceste programe, banca isi asuma responsabilitatea fata de tanara generatie, investind in educatia acesteia. Raiffeisen Bank are aproximativ 2,1 milioane de clienti de retail (dintre care 120.000 IMM-uri) si peste 4.400 corporatii mari si medii.