Profitul Hiscox depaseste 204 milioane de dolari

Profitul inainte de taxe al firmei de asigurari Hiscox in primele sase luni ale anului a crescut la 109,2 milioane de lire sterline (204,5 milioane de dolari), fata de 105,6 milioane de lire sterline in perioada similara din 2007, transmite Reuters, preluat de Agerpres. Rezultatele financiare obtinute de asiguratorul britanic au depasit estimarile analistilor, care prognozau un profit inainte de taxe de 88,4 milioane de lire sterline, pe fondul turbulentelor de pe pietele financiare.

Venitul din investitii a fost de 17,3 milioane de lire sterline, in scadere fata de 46,8 milioane de lire sterline anul trecut dar firma britanica a anuntat ca si-a indeplinit obligatiile financiare in portofoliul de obligatiuni si a profitat de turbulentele de pe piata pentru majorarea activelor rambursate. Hiscox a anuntat un dividend provizoriu de 4,25 penny pe actiune, in crestere fata de patru penny anul trecut.

enitul din investitii a fost de 17,3 milioane de lire sterline, in scadere fata de 46,8 milioane de lire sterline anul trecut dar firma britanica a anuntat ca si-a indeplinit obligatiile financiare in portofoliul de obligatiuni si a profitat de turbulentele de pe piata pentru majorarea activelor rambursate. Hiscox a anuntat un dividend provizoriu de 4,25 penny pe actiune, in crestere fata de patru penny anul trecut.