Electrolux Romania a derulat afaceri de peste 300 milioane lei, in primul semestru

Cifra de afaceri realizata de Electrolux Romania in primele sase luni ale anului a depasit 308 milioane lei, in crestere cu 30,45 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al compaiei, remis AGERPRES. Investitiile companiei in primele sase luni s-au ridicat la 3,5 milioane lei. Grupul suedez este prezent in Romania din 1995 si este reprezentat local de divizia de vanzari si marketing in Bucuresti, precum si de fabrica de aragazuri la Satu Mare, din care detine 99,52 la suta din actiuni. La fabrica Electrolux din Satu Mare este realizata majoritatea productiei de aragaze Zanussi din Europa.

Potrivit comunicatului, piata de desfacere este foarte variata, iar productia se realizeaza atat pentru piata romaneasca cat si pentru piete straine ca Rusia, tarile balcanice, tarile baltice, Israel, Finlanda, Suedia si Norvegia. Pana in prezent, grupul a investit peste 31 milioane euro in dezvoltarea fabricii de aragazuri din Satu Mare. Fabrica are peste 1.900 de angajati. Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari.

otrivit comunicatului, piata de desfacere este foarte variata, iar productia se realizeaza atat pentru piata romaneasca cat si pentru piete straine ca Rusia, tarile balcanice, tarile baltice, Israel, Finlanda, Suedia si Norvegia. Pana in prezent, grupul a investit peste 31 milioane euro in dezvoltarea fabricii de aragazuri din Satu Mare. Fabrica are peste 1.900 de angajati. Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari.