BCR, oferta completa pentru proiectele implementate cu fonduri europene post aderare

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, pachete de produse si servicii destinate finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile initiate de entitati publice si/sau private situate pe teritoriul Romaniei, conform AGERPRES. "Pentru a imbunatati accesul beneficiarilor de fonduri europene la co-finantare/pre-finantare, BCR vine in intampinarea clientilor cu o premiera pe piata romaneasca - oferta completa de produse si servicii marca EU Office BCR pentru fiecare tip de investitie in parte.

BCR isi sprijina intodeauna, clientii sa isi satisfaca ambitiile si aspiratiile", a declarat Ramona Ivan, director executiv al Directiei Institutii Financiare din cadrul BCR. Clientii BCR pot sa aleaga dintre urmatoarele pachete de produse si servicii: Pachetul EU Agri BCR este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de Microintreprinderi, persoane fizice autorizate, Asociatii Familiale, Asociatii de Producatori, IMM-uri, intreprinderi Mari, autoritati locale mici - comune, situate pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala.

Pachetul EU Competitiv BCR este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de companii mari, IMM-uri, situate pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului Operational de Crestere a Competitivitatii Economice. Pachetul EU Infrastructura BCR este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de entitati publice situate pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului Operational Regional si respectiv Programului National de Dezvoltare Rurala.